Η προσέλευση μελών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στην πρεμιέρα μιας ταινίας αποτελεί σίγουρα μεγάλη τιμή για τους δημιουργούς της. Όταν όμως πρόκειται για το πιο δημοφιλές πριγκιπικό ζεύγος της Ευρώπης, τα πράγματα αλλάζουν, καθώς όπου εμφανιστούν κλέβουν την παράσταση.

Έτσι το ντοκιμαντέρ «African cats» των Κιθ Σόλεϊ και Αλασταρ Φόθερτζιλ επισκιάστηκε σημαντικά, όταν στο κόκκινο χαλί έκανε την εμφάνισή του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, συνοδευόμενος από την Κέιτ, γεγονός που έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την «Espressonews.gr» η νεαρή πριγκίπισσα είχε επιλέξει γκρι τουαλέτα με τιρκουάζ και χρυσές λεπτομέρειες, του Μάθιου Γουίλιαμσον, ενώ ο Γουίλιαμ φορούσε σκούρο κοστούμι. Το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ με θέμα την άγρια φύση, επειδή μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα για τα ζώα, στο οποίο προεδρεύει ο Γουίλιαμ.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν ήταν ωστόσο οι μόνες glam παρουσίες στο event. Στο κόκκινο χαλί έκανε την εμφάνισή του και ο Γκάι Ρίτσι, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Τζάκι Ενσλεϊ, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για την ενδυματολογική επιλογή της.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης