Βαθιά προσβεβλημένος και στεναχωρημένος δηλώνει ο Σταύρος Ζαλμάς ύστερα από την αποχώρησή του από το καθημερινό σήριαλ «Είναι στιγμές».

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της «Μεσημεριανής Μελέτης» επιμένει ότι όσα είπε δεν είχαν σκοπό να βλάψουν κανένα πρόσωπο από τους συντελεστές της σειράς: «Το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απ΄ ό,τι πραγματικά έχει. Αν η απόφαση του να φύγω έχει σχέση με το ότι έκανα μια σοβαρή και ειλικρινή συνέντευξη θίγοντας κάποια κακώς κείμενα στην ελληνική τηλεόραση, νομίζω ότι θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές και δεν μας αρμόζει σαν λαό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι μιλώντας με το κανάλι διαπίστωσε ότι δεν ήθελαν να αποχωρήσει και τόνισε ότι κανένας εκ των σεναριογράφων δεν τον έχει πάρει ακόμη στο τηλέφωνο: «Δεν με πήρε κανείς για την απομάκρυνση, δεν με ενόχλησε κανείς από τους σεναριογράφους. Μου μεταφέρθηκαν κάποια πράγματα αλλά όχι προσωπικά από τους ίδιους. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η αποχώρηση δεν ήταν δική μου επιλογή. Δεν καταφέρθηκα ποτέ εναντίον καμίας παραγωγής και κανενός καναλιού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης