Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στα box office η ταινία «The Avengers», τα στούντιο παραγωγής της αποφάσισαν να δώσουν το «πράσινο φως» για τη δημιουργία του sequel της.

Ο διευθύνων σύμβουλος των στούντιο παραγωγής σε δήλωση του τόνισε ότι το «The Avengers» θα αποκτήσει sequel, ωστόσο δεν έχει ακόμη καθοριστεί η ημερομηνία που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εν λόγω ταινία έσπασε ρεκόρ στο αμερικανικό box office, καθώς μόνο το πρώτο τριήμερο προβολής της οι εισπράξεις της ξεπέρασαν τα 200 εκατ. δολάρια.

Στην πρώτη ταινία «Avengers» πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Chris Evans, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Gwyneth Paltrow καθώς και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Ο Samuel L. Jackson ενσαρκώνει στην ταινία τον Nick Fury, ο οποίος αναλαμβάνει να ενώσει μια ομάδα σούπερ ηρώων, για να σώσει τη Γη από τον Loki (Tom Hiddleston) και τον στρατό του.

Τα ξένα δημοσιεύματα, πάντως, πιθανολογούν πως η δεύτερη ταινία «The Avengers» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τα sequels των ταινιών Captain America: The First Avenger, Thor και Iron Man. Τα Thor και Iron Man θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2013, ενώ το sequel του Captain America το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ant1
Επιμέλεια: Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης