Η Έλλη Τρίγγου το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν η δραματική σειρά ρίξει οριστικό τέλος, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει και τέταρτη σεζόν.

«Οι Άγριες Μέλισσες, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά. Τι άλλο θα βλέπαμε τον τέταρτο χρόνο; Θα ήταν κρίμα για κάτι τόσο όμορφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζω πως δεν θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν. Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι πάρα πολύ γεμάτη. Ο ρόλος μου δεν θα μου λείψει, γιατί θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι. Άρα με έναν τρόπο δεν θα τον χάσω. Τον έχω χορτάσει επίσης τον ρόλο μου οπότε νιώθω καλά. Ο κύκλος αυτός για μένα κλείνει πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα γιατί αυτό επιτρέπει σε κάτι άλλο να ξεκινήσει. Αν μένουν όλα λίγο μετέωρα είναι σαν να φρενάρεις την διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης