«Είμαι καψούρα μαζί του! Το άγγιγμα του, η ανάσα του, το “καλημέρα” του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου»,  είπε η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glam» αναφερόμενη στον άντρα της ζωής της, που όπως υποστηρίζει είναι ένας και μοναδικός και δεν είναι άλλος από τον μοναχογιό της Αλέξανδρο.

«Ο γιος μου είναι ο μοναδικός άντρας της ζωής μου. Τα ωραιότερα “σ’ αγαπώ” είναι όλα τα “σ’ αγαπώ” του γιου μου…», είπε η 41χρονη τραγουδίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν επηρεάζει η σχέση που έχει με τον γιο της τον σύντροφό της, αποκάλυψε: «Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον άντρα να αποδεχτεί μια γυναίκα με παιδί. Θέλει φοβερή υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ωριμότητα και να καταλάβει ότι από τη στιγμή που θα βρίσκεται με αυτήν την γυναίκα τα πράγματα θα είναι δύσκολα».

Αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι δεν ζει πια μαζί με τον πατέρα του Αλέξανδρου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μεγαλώνω μόνη μου τον Αλέξανδρο. Έχω τη βοήθεια της μητέρας μου. Ωστόσο, υπάρχουν δυσκολίες. Υπάρχει αυτή η μοναξιά και κάποιες στιγμές που θα ήθελες να μοιραστείς με τον μπαμπά του ή τον σύντροφό σου, σαν οικογένεια. Αλλά τι να κάνουμε; Όλα είναι μέσα στη ζωή».

Για τα δημοσιεύματα που έχουν σχέση με την προσωπική της ζωή, τόνισε: «Δεν έχω κάτι να κρύψω για τη ζωή μου, δεν κάνω κάτι κακό, δεν παρανομώ, δεν πειράζω κάποιον. Γιατί να κρυφτώ; Δεν είναι ευχάριστο να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα. Από την άλλη, όμως, αν δεν ήθελα να συμβαίνει αυτό, ας κάτσω σπίτι μου και ας σταματήσω να κάνω τη δουλειά που κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη και τις ανασφάλειες που μπορεί να της δημιουργεί η διαφορά ηλικίας. «Με πετυχαίνεις σε μια περίοδο που έχω ακόμη περισσότερες ανασφάλειες με τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα γιατί να με ενοχλεί η ηλικία; Παντρεύτηκα με έναν άντρα μεγαλύτερό μου, που είχαμε διαφορά ηλικίας και δεν είχα πρόβλημα, τώρα είμαι με κάποιον άλλο», είπε και πρόσθεσε: «Αν πιστεύω ότι θα μοιάζω πάντα σαν 20άρα τότε είμαι τρελή. Μπορώ, όμως, να είμαι μια γυναίκα 41 ετών, καλοστεκούμενη που προσέχει τον εαυτό της».

Πηγή: vipnews.gr

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης