Στην Ελλάδα, για λίγες μόνο ημέρες, βρέθηκε ξανά ο Γιώργος Σαμαράς, προκειμένου να δει από κοντά την οικογένειά του και την αγαπημένη του, Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, ημερολογιακά το ταξίδι του διεθνούς άσου των γηπέδων συνέπεσε με την επιστροφή της εκρηκτικής τραγουδίστριας από την Αμερική, όπου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της παρέα με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, ένα μήνα περίπου μετά την τελευταία του συνάντηση, απέφυγε τις κοσμικές εξόδους σε αγαπημένα του στέκια, επιλέγοντάς τις περισσότερες μέρες να απομονωθεί στο σπίτι της τραγουδίστριας, που έτσι και αλλιώς από τις πρώτες κιόλας μέρες του έρωτά τους αποτέλεσε το καταφύγιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! τούς εντόπισε κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής τους βόλτας στα νότια προάστια, όπου λίγο πριν αγοράσουν τα πασχαλινά δώρα πήραν καφέ από το αγαπημένο τους στέκι. Τα υπόλοιπα βράδια, σχεδόν καθημερινά, δέχονταν επισκέψεις από αγαπημένους τους φίλους που τους έκαναν την καλύτερη παρέα, παίζοντας όλοι μαζί μπιρίμπα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Βέβαια οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του Γιώργου Σαμαρά τον ανάγκασαν να επιστρέψει πριν το Πάσχα στη Σκωτία και έτσι το ζευγάρι θα γιορτάσει χωριστά τις Άγιες Μέρες.

Δείτε τη φωτογραφία, με ένα κλικ στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης