Ένα ζεστό κάλεσμα αγάπης και προσφοράς, ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή του έρωτα Γιάννη Πάριο διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στο Βaraonda Music Hall.

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που η «ΕΛΠΙΔΑ» «γιορτάζει» αυτή την ημέρα, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κοινωνικού Ταμείου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» μέσω του οποίου ο Σύλλογος συμπαραστέκεται στα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους. Μέχρι τώρα μέσα από το Κοινωνικό Ταμείο της ΕΛΠΙΔΑΣ έχουν ωφεληθεί περισσότερες από 600 οικογένειες παιδιών με καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, ο Γιάννης Πάριος ερμήνευσε τις μοναδικές του επιτυχίες ξεσηκώνοντας τους 400 περίπου καλεσμένους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χειροκροτούν το γνωστό ερμηνευτή. Τον Γιάννη Πάριο πλαισίωνε η ορχήστρα του καθώς και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τον σύζυγό της κύριο Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης