Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», επικαλούμενο το «Football Leaks». Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το 2009 μία άγνωστη γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, απ’ τις ΗΠΑ κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο την κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια, βιάστηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις 12 Ιουνίου του 2009 και περιγράφει ότι της επιτέθηκε από πίσω και πήδηξε πάνω της. Λίγο μετά την καταγγελία της στην αστυνομία, ο διάσημος ποδοσφαιριστής της ζήτησε να υπογράψει συμφωνία πως δεν θα μιλούσε, με αντάλλαγμα 375.000 δολάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος σταρ όμως φαίνεται πως δεν κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει τη σιωπή της…

Το «Der Spiegel» επικοινώνησε με τον Γερμανό δικηγόρο του Ρονάλντο, Γιοχάνες Κάιλερ, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς και προειδοποίησε πως ο πελάτης του θα «δράσει ενάντια σε κάθε ψευδή ισχυρό που πλήττει τη φήμη του». Αξίζει να σημειωθεί πως το γερμανικό περιοδικό έχει στην κατοχή του την εξασέλιδη καταγγελία, όπου η γυναίκα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίησή της, αλλά και τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο CR7 κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, αφού τον Οκτώβριο του 2005, δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά απ’ τον Ρονάλντο και ένα ακόμη άτομο, σε σουίτα του ξενοδοχείου «Sanderson» του Λονδίνου.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης