Μία σπουδαία συνεργασία βρίσκεται στα σκαριά για τον Δημήτρη Γιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ερμηνευτής προετοιμάζεται για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θέμη Αδαμαντίδη στο Εμπατή North Summer, με πρεμιέρα στις αρχές Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία συνεργασία, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί πριν μερικούς μήνες, ωστόσο εν τέλει μετατέθηκε για το φετινό καλοκαίρι, λόγω κορωνοϊού και του lockdown που είχε επιβληθεί, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Ο Δημήτρης Γιώτης, παρά το γεγονός ότι η διασκέδαση είχε μπει στον «πάγο», δεν σταμάτησε όλο αυτό το διάστημα να κάνει αυτό που αγαπάει: να κυκλοφορεί νέα τραγούδια, τα οποία αγκαλιάζει ο κόσμος.

Tο τελευταίο τραγούδι του γνωστού ερμηνευτή που είχε τίτλο «Τι σου έφταιξα», και το οποίο φέρει την υπογραφή από το δίδυμο των επιτυχών, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (μουσική) και Ηλία Φιλίππου (στίχοι), γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κόσμος ξεχώρισε αυτό το τραγούδι από την πρώτη στιγμή και μάλιστα έχει ξεπεράσει τα 2.5 εκατ. views στο Youtube, την ώρα που συνεχίζει να παίζει στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Πάντως οι επιτυχίες του Δημήτρη Γιώτη δεν περιορίζονται μόνο στις νέες κυκλοφορίες του. Κι αυτό γιατί ένα από τα τραγούδια του, που χόρεψε όλη η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια «Το μαγαζί», σε μουσική και στίχους του Χρήστου Καραστάθη, έγινε χρυσό, καθώς ξεπέρασε το 1.000.000 downloads στo Spotify.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης