Βόλτες στα γαλάζια νερά του Αιγαίου συνεχίζουν να απολαμβάνουν αυτό το καλοκαίρι οι διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, μετά το ηλιοβασίλεμα που απόλαυσαν πριν από μερικές ημέρες στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, σήμερα επέλεξαν να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά της Σκύρου.

Ο φακός της zougla.gr εντόπισε τους διάσημους ηθοποιούς στην περιοχή Λιναριά της Σκύρου, όπου πριν από λίγες ώρες έκαναν την εμφάνισή τους δύο θαλαμηγοί.

Η αγάπη του Πάρη Κασιδόκωστα για το υγρό στοιχείο είναι γνωστή, όπως και οι συχνές αποδράσεις του με την θαλαμηγό Paris στα νησιά. Φέτος προτίμησε να βολευτεί μαζί με τους φίλους του στην θηριώδη θαλαμηγό «Alexander» της οικογένειας Λάτση, με την οποία εθεάθη στα νησιά των Σποράδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του είναι ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης και ο συνεργάτης του Γιώργος Αρσενάκος. Η θαλαμηγός του εθεάθη σήμερα στη Σκύρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζον Τραβόλτα και Ρόμπερτ Ντε Νίρο φιλοξενήθηκαν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του και στη συνέχεια ο «Mr. Grease» προτίμησε να πετάξει με ελικόπτερο και να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού από αέρος…

Δείτε τις φωτογραφίες:


(Επιβίβαση στο ελικόπτερο)


(Φωτογραφίζουν τον Τζον Τραβόλτα)


(Δεύτερος στη σειρά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο)


(Το ελικόπτερο απογειώνεται)


(Η συνοδεία τους)

Ακούστε τι δήλωσε στη zougla. gr o Kώστας Γαλάνης που ήταν «παρών» στην άφιξή τους:

Οι διάσημοι επιλέγουν Ελλάδα…

Αξέχαστες στιγμές πέρασε κατά την παραμονή του στο πανέμορφο νησί της Κεφαλλονιάς ο διάσημος ρόκερ John Bon Jovi.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που έφτασε στο νησί με την πολυτελή θαλαμηγό «C2», αφού απόλαυσε τα μπάνια του στις μοναδικές παραλίες του νησιού και έκανε τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια του Φισκάρδου, κάθισε με την παρέα του και στη φημισμένη ταβέρνα της Τασίας για να γευτεί τις κεφαλλονίτικες λιχουδιές.


(Ο Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου συντροφιά με την αγαπημένη του Σάρα Μπράντνερ)


(Η Sonique βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για live εμφάνιση και άδραξε την ευκαιρία να κάνει τις βουτιές της στις παραλίες του νησιού)


(Ο Τραβόλτα με τη σύζυγό του Κέλι Πρέστον στη Μύκονο)


(Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Kate Hudson, μαζί με τον επίσης διάσημο σύζυγό της, Matt Bellamy, φαίνεται πως επέστρεψε στη Σκιάθο μετά την κρουαζιέρα στο Σαν Τροπέζ)

Ο πρώην διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Renault στην F1 Flavio Briatore με την εντυπωσιακή σύζυγό του Elisabetta βρίσκονται στην Μύκονο και απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού. Εξάλλου, ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1 Flavio Briatore και η σύζυγός του Elisabetta Gregorachi είναι εδώ και λίγες μέρες στη Μύκονο και απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τις τοπικές λιχουδιές. Οι φωτογράφοι τούς τσάκωσαν να βολτάρουν στα σοκάκια του νησιού με casual ντύσιμο. Η Μύκονος είναι ο δεύτερος σταθμός των διακοπών του ζευγαριού μετά τη Σαρδηνία.

Τα ελληνικά τουριστικά θέρετρα επέλεξαν για να χαλαρώσουν και οι γαλαζοαίματοι. Η πανέμορφη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επέλεξε και φέτος για τις καλοκαιρινές διακοπές της τη χώρα μας. Από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στη γραφική Φοινικούντα της Μεσσηνίας. Μαζί της είναι και εξέχουσες προσωπικότητες της Ιορδανίας.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα-Tόλης Αλεξανδρόπουλος-Φίλιππος Καραμέτος

Διαβάστε επίσης:

Πάρης Κασιδόκωστας: Μεγάλωσε και πήρε το «Alexander» για τις βόλτες του

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης