Ομολογουμένως η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια όμορφη γυναίκα. Ανήκει όμως στην κατηγορία των ανθρώπων που τους φοβίζει το πέρασμα του χρόνου;

Η ηθοποιός απάντησε: «Δεν με αγχώνει ο χρόνος καθόλου. Ίσα ίσα κάθε χρόνο νιώθω πιο κερδισμένη, σε εμπειρίες, ωριμάζω, ότι ζω πράγματα. Εξάλλου τα χρόνια που περνάνε και η ηλικία μας είναι τρανή απόδειξη της ύπαρξής μας. Ευτυχώς που μεγαλώνουμε γιατί αν δεν μεγαλώναμε δεν θα υπήρχαμε. Είναι χαζό κανείς να τα βάζει με τον χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ευχές που έχει κάνει για το 2012 αποκάλυψε: «Θέλω να είμαι λιγότερο ενθουσιώδης, να πατάω τα πόδια μου στη γη λίγο περισσότερο, να μην εμπιστεύομαι τόσο – βέβαια το να εμπιστεύεται κανείς είναι πολύ σημαντικό… Απλώς θέλω να έχω ένα φίλτρο αυτοπροστασίας! Αυτό, γιατί δεν το έχω καθόλου.Παλεύω αλλά δεν έχω κανένα αποτέλεσμα. Πρωτογενής αντίδρασή μου στη ζωή είναι να είμαι αυθόρμητη και γενναία […] Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που από τη μία με αγαπά και από την άλλη με παιδεύει».

Τέλος, αποκάλυψε επίσης πώς θα γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και με ποιον: «Δεν πιστεύω στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι μια αφορμή να γιορτάσουμε λίγο περισσότερο τον έρωτα αλλά δεν πιστεύω στη μέρα αυτή. Δεν είναι άσχημο να πιστεύει κανείς, είναι γλυκό, είναι ρομαντικό αλλά εγώ όχι. Θα τη γιορτάσω στο μαγαζί, εκεί θα είμαι λογικά!».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης