«Δεν έβγαινα από το σπίτι μου λόγω κιλών»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Απριλίου 2012, 18:36
«Δεν έβγαινα από το σπίτι μου λόγω κιλών»
Για τα παραπάνω κιλά που απέκτησε χωρίς να το καταλάβει αλλά και το πώς κατάφερε να τα χάσει, κάνοντας μια νέα αρχή, μίλησε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης.

«Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που πρόσεχα τη διατροφή μου, απέφευγα τα λιπαρά και τα τηγανητά. Και έτσι κατάφερνα να είμαι μια ζωή στα 85 κιλά. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, κάπου το... έχασα. Μπέρδεψα το αίσθημα της πείνας με αυτό της λιγούρας. Και βρέθηκα φορτωμένος με 23 ολόκληρα κιλά, με τη ζυγαριά να δείχνει τον αριθμό 118...

Οι κοντινοί μου άνθρωποι δεν με αναγνώριζαν, με αποτέλεσμα να νιώθω άσχημα, να κλείνομαι στον εαυτό μου και πολλές φορές να μη βγαίνω και από το σπίτι μου» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μανιάτης.

«Ώσπου πήρα την απόφαση όχι μόνο να απαλλαγώ από τα κιλά μου, αλλά και να αλλάξω τρόπο ζωής και αντιμετώπισης των πραγμάτων. Κατάφερα, λοιπόν, να χάσω 27 κιλά και στα 60 μου σχεδόν να δείχνω και να είμαι καλύτερα από ποτέ» τόνισε ο κ. Μανιάτης, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι «ο επιμένων νικά!».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Απριλίου 2012, 18:50