Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε μάχη με την ζυγαριά και την κέρδισε αφού κατάφερε να χάσει 25 κιλά. Γι’ αυτό το γεγονός μίλησε σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό η ηθοποιός.

Τι δίαιτα κάνεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ’ναι καλά ο Γιώργος Μουλίνος που με έχει βάλει σε μια σωστή διατροφή με χαμηλά λιπαρά, για να είναι καλά ο οργανισμός μου. Έχω χάσει αρκετά κιλά και συνεχίζω. Και στο παρελθόν, με τη βοήθεια του Γιώργου Μουλίνου, είχα χάσει 25 κιλά.

 

Και γιατί τα ξαναπήρες;
Γιατί είμαι ηλίθια. Δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός. Έκανα το λάθος και καλά να πάθω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πώς και πήρες την απόφαση να ξαναρχίσεις την προσπάθεια;
Πονούσαν τα κόκαλά μου. Πονούσαν τα γόνατά μου και η μέση μου. Μεγαλώνω, δεν είμαι 25 ετών, και πρέπει να χάσω τα περιττά κιλά.

Γυμνάζεσαι;
Δεν πηγαίνω σε γυμναστήριο, αλλά κάνω διάδρομο. Πάντως, παραμένω ακόμη «ζουμπουρλοκατάσταση».

 

Τώρα, με τα λιγότερα κιλά, οι κατακτήσεις σου αυξήθηκαν;
Για να αυξηθούν οι κατακτήσεις μου θα πρέπει να κάνω λοβοτομή. (γέλια) Εγώ δεν είμαι νορμάλ άνθρωπος. Δεν μου φταίνε τα κιλά, αλλά το κλούβιο κεφάλι μου.

Γιατί; Τι νομίζεις πως κάνεις λάθος;
Το ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλουν οι άλλοι από μένα. Όλους τους κάνω φίλους μου. Είμαι συνέχεια «χαχα» και «χουχου» και κανείς δεν με παίρνει στα σοβαρά.

Κι όταν ερωτεύεσαι εσύ;
Όταν ερωτεύομαι εγώ, κολλάω και έχω εμμονές. Αν ο άλλος είναι σε θέση να το δεχτεί αυτό, τα πράγματα πάνε καλά.Γενικά, όμως, σε αυτό το άθλημα δεν είμαι δυνατή. Αντίθετα, είμαι πολύ καλή στο φλερτ, έχω κάνει διατριβή σε αυτό τον τομέα. Μέχρι εκεί όμως, γιατί όταν τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν, όπου φύγει φύγει. (γέλια)

Αυτή την περίοδο είσαι ερωτευμένη;
Είναι τόσα τα πράγματα που κάνω αυτή την περίοδο, τόση η αϋπνία, που δεν είχα καθόλου χρόνο να σκεφτώ πώς θα βάλω το «αλατοπίπερο» στη ζωή μου.

 

Το γάμο τον σκέφτεσαι;
Εγώ νύφη; Ποτέ! Δεν με ονειρεύτηκα ποτέ νύφη. Αυτό για μένα είναι εφιάλτης. Αποφεύγω το γάμο όπως ο διάολος το λιβάνι.

 Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης