Η Άννα Πρέλεβιτς κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στην ΕΤ3 και στο MAD και σχεδιάζει το μέλλον της με αισιοδοξία και «σκληρή δουλειά».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» εξήγησε τους λόγους που συμμετείχε στα καλλιστεία, όπου και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς: «Όταν πήγα στα καλλιστεία, είχα ήδη πάρει το πτυχίο μου στα ΜΜΕ, στο Λονδίνο, οπότε ήταν αναμενόμενο πως θα ασχοληθώ με τα ΜΜΕ. Μου αρέσει η παρουσίαση, αλλά στην ΕΤ3 και στο MAD όπου εργάζομαι μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω και άλλα πράγματα εκτός από την παρουσίαση και χαίρομαι πολύ γι αυτό. Θέλω να μάθω καλά τη δουλειά από όλες τις πλευρές, για να μπορώ να αποφασίσω με τι ακριβώς θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον. Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς μου έδωσε την ευκαιρία μπω σε έναν χώρο λίγο πιο εύκολα, παρόλα αυτά πλέον με αντιμετωπίζουν σαν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση που κάνει τα πρώτα του βήματα» είπε και πρόσθεσε:
«Ίσως η ομορφιά μπορεί να ανοίγει πιο εύκολα πόρτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομορφιά είναι αρκετή. Πρέπει να είσαι πολύ ικανός και να αντιμετωπίζεις όλες τις δυσκολίες που εμφανίζονται. Ότι κι αν κάνεις, μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις, οτιδήποτε άλλο διαρκεί για πολύ λίγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν το οικογενειακό της περιβάλλον επηρέασε τις επιλογές της, η Άννα Πρέλεβιτς, απάντησε: «Τις μεγαλύτερες αποφάσεις της ζωής μου τις πήρα μόνη μου με την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς μου. Πάντα με συμβούλευαν χωρίς ποτέ όμως να επηρεάσουν τις αποφάσεις μου. Είναι σημαντικό να παίρνεις τις ευθύνες των αποφάσεών σου, γιατί μόνο έτσι μπορείς να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει καλύτερο στο μέλλον».

Πηγή: vipnews
Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης