Μοιάζει απίστευτο, αλλά η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Vera Wang, που έκλεισε αισίως τα 70 έτη, δεν δείχνει πάνω από 20.

Οι χρήστες των social media, έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τους στοιβαρούς κοιλιακούς και το αψεγάδιαστο δέρμα στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, τόσο που τη ρωτούσαν αν «πίνει αίμα μονόκερου» και ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα χρήστης μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της από το 1978 και δίπλα έβαλε μία από τις πρόσφατες, γράφοντας: «1978 ως 2020. H Vera Wang είναι αγέραστη».

«Η Vera Wang είναι 70;;;;» έγραψε κάποιος στο Twitter την Τετάρτη μαζί με δύο φωτογραφίες της διάσημης σχεδιάστριας. Στην πρώτη από αυτές, η Vera Wang φορά ένα πορτοκαλί αθλητικό μπούστο και λευκό σορτσάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο σπίτι της στο Μαϊάμι, όπου η  σχεδιάστρια των διάσημων νυφικών Vera Wang, βρίσκεται σε απομόνωση λόγω κορωνοϊού.

Το μυστικό της, η γυμναστική

Η Vera Wang δήλωσε πρόσφατα στο Harper’s Bazaar πως η «οικογένειά της από τον οίκο μόδας της» την παρακινεί να γυμνάζεται καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. «Όλοι τους είναι εξαιρετικά γυμνασμένοι, κάτι που με ώθησε να το κάνω κι εγώ». Περιέγραψε μάλιστα την αγάπη της για τα κολάν λέγοντας πως τώρα με την καραντίνα έχει την πολυτέλεια να τα φορά συχνά. Σε μια φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου φαίνεται να φορά κολάν με λευκές γόβες και άφθονα κοσμήματα, η Vera Wang, έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει την προσωπική μου σύγκρουση μεταξύ της αγάπης για τα αθλητικά ρούχα αλλά και τον τρόμο για τα όργανα γυμναστικής. Εντάξει. Η δική μου αίσθηση προσωπικής ειρωνείας: το λίκρα/ πολυεστέρας συναντά τις ψηλοτάκουνες γόβες!».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης