Το «A.C.-WORKSHOP» είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με στόχο την ανάπτυξη των δημιουργικών δυνάμεων των παιδιών και των ενηλίκων με σκοπό να τους εμπνεύσει την ελευθερία του σχεδιασμού προσφέροντας χώρο, υλικό και την αρμόδια φροντίδα για τη ζωγραφική και γλυπτική σε διάφορες καλλιτεχνικές τέχνες.

Εκτός από τη ζωγραφική, το «A.C.- WORKSHOP» οδηγεί τα παιδιά και τους ενήλικες σε διάφορες τεχνικές, όπως το κολάζ και τη δημιουργία με πηλό καθώς και τη δημιουργία μασκών, κούκλες και κοσμήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανεξάρτητοι καλλιτέχνες δίνουν μαθήματα στο εργαστήριο για τη ζωγραφική, εργασίες με πηλό, τον σχεδιασμό, το θέατρο, το body talk (γλώσσα του σώματος) και το τραγούδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες βιώνουν την τέχνη, ανεξάρτητα από επίσημα προγράμματα διδασκαλίας, και έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και να διερευνήσουν νέες εκφραστικές δυνατότητες.

«Δεδομένου ότι κάθε παιδί είναι ένας καλλιτέχνης, η δυσκολία είναι, ως ενήλικας να παραμείνεις ένας.» (Pablo Picasso 1881- 1973).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «A.C.-WORKSHOP» προσφέρει καλοκαιρινά προγράμματα σεμιναρίων για μικρά παιδιά και εφήβους.  Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε όλο το πρόγραμμα των σεμιναρίων:

Τα σεμινάρια στο «A.C.- WORKSHOP» παραδίδονται από έμπειρους επαγγελματίες όπως και από καταξιωμένους καλλιτέχνες σε συνεργασία με την «Art Cargo Gallery», προσφέροντας την ευκαιρία στα παιδιά και στους ενηλίκους όχι μόνο να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από την τέχνη, αλλά και να γνωρίσουν και να μάθουν πολλά για αυτήν.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης