Την επιθυμία της να μετακομίσει κάποια στιγμή μόνιμα στην Ελλάδα εκφράζει για μια ακόμη φορά η Maria Menounos και παράλληλα κάνει σχέδια για γάμο στην Αρκαδία.

Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, μίλησε στην Realife για τη ζωή της στην Αμερική αλλά και την αγάπη της για την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι περήφανη για τη χώρα μου και θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, αλλά όχι ακόμα. Ίσως να το σκεφτώ σοβαρά όταν σταματήσω τη δουλειά μου. Θα ήθελα να επιστρέψω στο χωριό και να τρώω σπανακοπιτάκια.», είπε με περηφάνια η παρουσιάστρια.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι σκέφτεται τον γάμο, μιας και είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση εδώ και 13 χρόνια και δεν απέκλεισε να παντρευτούν τελικά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Αρκαδία. «Θα ήθελα να παντρευτώ στο χωριό του πατέρα μου, στο Άκοβο Αρκαδίας! Αν φτάσει εκείνη η στιγμή θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά», δήλωσε.

Το πότε ωστόσο θα γίνει αυτό, μοιάζει προς το παρόν, κάπως μακρινό. «Θέλω να κάνω οικογένεια! Πιστεύω πολύ στον θεσμό της οικογένειας, αλλά προς το παρόν η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Οι χρόνοι μου είναι αρκετά πιεσμένοι και το παιδί απαιτεί πολύ χρόνο».
Δήλωσε πάντως ευτυχισμένη από τη σχέση της με τον σύντροφό της με τον οποίο όπως είπε, περνάνε υπέροχα μαζί: «Μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας και όλα κυλούν πολύ όμορφα μεταξύ μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης