«Θα πάω στη Βουλή με τις τουαλέτες μου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, 17:50
«Θα πάω στη Βουλή με τις τουαλέτες μου»
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η Κατερίνα Στανίση και αναφέρθηκε στην πρόσφατη υποψηφιότητά της με την «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου, αλλά και τα νυχτερινά κέντρα τα οποία εργάστηκε

Για την υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές: «Θα μου πεις «τι γνωρίζεις εσύ από πολιτική;». Από αυτά που ακούω και από αυτά που ζούμε, κάτι θα έλεγαν εκείνοι, κάτι θα έλεγα κι εγώ. Δεν μπορεί! Θα πάω στη Βουλή και θα πάω με τις τουαλέτες μου».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον τρόπο που λειτουργούν τα νυχτερινά κέντρα, λέγοντας: «Και τώρα υπάρχει αυτό. Έτσι δουλεύουν. Αν δεν άδειαζες μπουκάλια, δεν σε θέλανε. Κι ας «τα λες». Άμα ήθελε η τραγουδίστρια να πάει σε ένα κρεβάτι από μόνη της, ας πήγαινε. Αυτό δεν ήταν σώνει και καλά υποχρεωτικό. Γιατί τώρα τι κάνουν; Τώρα το λένε "δημόσιες σχέσεις". Άλλαξαν τη λέξη να ακούγεται πιο ευχάριστα, αλλά το ίδιο πράγμα είναι. Εγώ πήγα σε μαγαζί, είδα την τραγουδίστρια -μεγάλο όνομα- που κατέβηκε από την πίστα και πήγε στο πρώτο τραπέζι γιατί ο κύριος τα «χωνε» σε λουλούδια. Τι είναι αυτό; Ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο που χάλαγε χιλιάρικα. Πώς τις παίρνουν τα μαγαζιά; Αν δεν έχεις κοιλιακούς, αν δεν έχεις μεγάλα στήθια, δεν σε παίρνουν. Τι το κάναμε; Μπορντέλο; Μετά ρώτησα πού είναι η τραγουδίστρια και μου απάντησαν πως έφυγε. Την είχε πάρει ο πελάτης».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto...

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, 17:51