Στιγμές απόλυτου πανικού έζησαν όσοι βρέθηκαν στην πτήση της United Airlines, όταν ένας επιβάτης πέθανε από κορωνοϊό. 

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες, έβλεπαν τους διασώστες που επέβαιναν στην πτήση να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, όταν ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει μάλιστα η Daily Mail, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας δυσκολευόταν να αναπνεύσει πριν ακόμη απογειωθεί το αεροπλάνο.

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει ότι ο άνδρας είπε ψέματα όταν τον ρώτησαν αν είχε συμπτώματα του Covid-19, εκείνος ωστόσο είχε διαγνωστεί θετικός, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων. 

Η πτήση 591 έφευγε από το Ορλάντο της Φλόριντα με προορισμό το Λος Άντζελες, όμως χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική κατεπείγουσα προσγείωση στη Νέα Ορλεάνη, λόγω του έκτακτου περιστατικού. Ωστόσο, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί που ανέβηκαν στο αεροπλάνο προσπαθώντας να τον επαναφέρουν πληροφορήθηκαν από τη σύζυγό του ότι εμφάνιζε συμπτώματα Covid-19 εδώ και μία εβδομάδα. 

Η United Airlines επιβεβαίωσε ότι η θέση του απολυμάνθηκε πριν αναχωρήσει ξανά η πτήση με τους 179 επιβάτες για τον προορισμό της, το Λος Άντζελες.

Τα χαρακτηριστικά tweets ορισμένων εκ των επιβατών:

Πηγή: Daily Mail 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης