Μπροστά σε μια μακάβρια αποκάλυψη βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σπίτι ηλικιωμένης, η οποία σύμφωνα με τους γείτονες είχε πολύ καιρό να δείξει σημάδια ζωής. 

Πράγματι, οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή την 75χρονη Jeanne Souron-Mathers, στο σπίτι της στη Γιούτα των ΗΠΑ αλλά με έκπληξη διαπίστωσαν ότι δεν ήταν… μόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έκαναν έρευνα στο υπόλοιπο σπίτι, διαπίστωσαν ότι μέσα στον καταψύκτη, βρισκόταν το πτώμα του συζύγου της, Paul Mathers, ο οποίος μάλιστα, υπολογίζεται πως ήταν νεκρός τουλάχιστον για μία δεκαετία!

Ακόμα πιο περίεργο είναι πως πάνω στο πτώμα του άνδρα βρέθηκε επίσης ένα σημείωμα, με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2008, που έγραφε πως η σύζυγός του, Jeanne, δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατό του. Το σημείωμα μάλιστα είχε και σφραγίδα συμβολαιογράφου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του άνδρα αν και οι αστυνομικοί ανέφεραν πως νοσούσε από θανατηφόρο ασθένεια σε τελικό στάδιο. Ο θάνατός του εκτιμάται να σημειώθηκε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου του 2009, όταν ήταν 58 ετών.

 

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 75χρονη έκρυψε τον θάνατο του συζύγου της προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τα επιδόματα και τις συντάξεις που του αναλογούσαν.

Όλη αυτή η πλεκτάνη υπολογίζεται ότι κόστισε στο αμερικανικό κράτος περίπου 177.000 δολάρια.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης