Νεκρός, σε δασώδη περιοχή του Όξφορντ, εντοπίστηκε ο Τζεντ Άλεν, ο οποίος κατηγορείται ότι έσφαξε την ετεροθαλή εξάχρονη αδερφή του, τη μητέρα του και τον σύντροφό της το Σάββατο.

Από το βράδυ της Κυριακής, περισσότεροι από 100 πάνοπλοι αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους αναζητούσαν τα ίχνη του 21χρονου μπόντιμπιλντερ – ο οποίος είχε εμμονή με τον ήρωα κόμικ της Marvel, Wolverine – στα πάρκα γύρω από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου εργαζόταν ως κηπουρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες, ωστόσο, αφότου κάμερα ασφαλείας απαθανάτισε τον Τζεντ να αγοράζει ένα μπουκάλι νερό και να κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης, πολίτες εντόπισαν το πτώμα του σε πάρκο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν χαθούν τα ίχνη του, ο Τζεντ Άλεν είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ανατριχιαστικές φωτογραφίες με μεγάλα μαχαίρια, αλλά και του ιδίου, κρατώντας ένα τσεκούρι και μαχαίρια.

Ο 21χρονος πιστεύεται ότι έσφαξε τη μητέρα του Τζάνετ (48 ετών), τον 48χρονο πατριό του Φίλιπ Χάουαρντ και την εξάχρονη αδελφή του Ντέριν στο σπίτι τους στο Ντίντκοτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης