Η αλυσίδα Asda, ο βρετανικός βραχίονας σούπερ μάρκετ της Walmart, σχεδιάζει να προσλάβει πάνω από 5.000 προσωρινούς υπαλλήλους, που έχουν χάσει τις δουλειές τους αλλού λόγω του κορωνοϊού, προκειμένου να τη βοηθήσουν να τα βγάλει πέρα κατά τη διάρκεια της κρίσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Ο όμιλος ανακοίνωσε ότι είναι σε επαφή με πάνω από 20 εταιρίες σε κλάδους όπως υπηρεσίες τροφίμων και ταξιδίων προκειμένου να προσλάβει ανθρώπους που αναζητούν εργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βρετανικός κλάδος των σούπερ μάρκετ βρίσκεται αντιμέτωπος με πρωτοφανή ζήτηση την τελευταία εβδομάδα, αφού οι Βρετανοί στοκάρουν προϊόντα στο σπίτι τους καθώς φοβούνται ότι θα χρειαστεί να μείνουν απομονωμένοι σε αυτά για μεγάλο διάστημα. Ο κλάδος εργάζεται όλο το 24ωρο προκειμένου να είναι γεμάτα τα ράφια στα σούπερ μάρκετ.

Παράλληλα σήμερα, η γερμανικής ιδιοκτησίας εκπτωτική αλυσίδα Lidl GB ανακοίνωσε ότι προσλαμβάνει έως και 2.500 επιπλέον προσωρινούς εργαζομένους. Την Τρίτη, ο βρετανικός όμιλος σούπερ μάρκετ Morrisons ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει 3.500 νέες θέσεις εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης