Σοκ έπαθε μια γυναίκα από το Ντορσέτ της Βρετανίας όταν, ενώ παρακολουθούσε τηλεόραση, ένας τεράστιος μαύρος αετός εισέβαλλε από την πόρτα στο σαλόνι και προσγειώθηκε στον καναπέ της. Η Γουέντι Μόρελ περιέγραψε στο τηλεοπτικό σταθμό του BBC την εμπειρία της και χαρακτήρισε τον αετό «εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα τρομακτικό πτηνό».

Όπως ανέφερε η Μόρελ, μόλις είχε καθίσει στο καναπέ της προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του πρωταθλήματος τένις Roland Garros, όταν ξαφνικά ένας αετός με άνοιγμα φτερών σχεδόν 1,5 μέτρα, εισέβαλε στο δωμάτιο. Τρομοκρατημένη η γυναίκα κάλεσε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε ομάδα από το Ινστιτούτο διάσωσης άγριων πουλιών του Έσεξ. Χρειάστηκε μισή ώρα προκειμένου οι άνδρες του Ινστιτούτου να πείσουν το μεγαλοπρεπές αρπακτικό, που ακούει στο όνομα Μπόρις, να κατέβει από το σύνθετο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα, εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης του Μπόρις, Τζέιμς Μουρ, ο οποίος είχε καταγγείλει την εξαφάνιση του πτηνού πριν από δύο ημέρες. Ο Μουρ είχε εκπαιδεύσει τον αετό του να κρατά μακριά τους γλάρους από τοπικό χώρο υγειονομικής ταφής, στον οποίο εργαζόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης