Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε νοσοκομείο πόλης στη Βραζιλία, όταν ένας άνδρας έκανε την εμφάνισή του μέσα στα αίματα, έχοντας ένα καμάκι καρφωμένο στο κεφάλι του.

Ο Bruno Coutinho αυτοτραυματίστηκε την ώρα που καθάριζε το ψαροντούφεκό του. Για περισσότερες από 4 ώρες βρισκόταν μέσα στο χειρουργείο, με την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί να κάνει λόγο για μια σπάνια περίπτωση, καθώς δεν υπέστη καμία σοβαρή δυσλειτουργία στον εγκέφαλο. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», έχασε την όραση στο αριστερό του μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τον έντονο πόνο, ο 40χρονος δεν έχασε στιγμή τις αισθήσεις του, κάλεσε σε βοήθεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Santa Teresa», όπου και εξήγησε στους έκπληκτους ιατρούς τι είχε συμβεί. Η εμφάνιση του σε δημόσιο χώρο ωστόσο προκάλεσε πανικό στους περαστικούς, οι οποίοι έβλεπαν μπροστά τους ένα θέαμα, το οποίο παρέπεμπε σε κινηματογραφική ταινία. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πετρόπολις (επαρχία Ρίο ντε Τζανέιρο).

«Υπήρχαν άνθρωποι που το είδαν και τρομοκρατήθηκαν. Κάτι τέτοιο το βλέπεις μόνο σε ταινία», ανέφερε μια γειτόνισσα.

«Φαίνεται πως το αντικείμενο δεν προκάλεσε καμία ζημιά στις ζωτικές λειτουργίες και δεν κατέστρεψε κάποια αγγειακή δομή», εξήγησε ο επικεφαλής του τμήματος Νευροχειρουργικής του νοσοκομείου, Orlando Maria, υπογραμμίζοντας πως ελάχιστα χιλιοστά δίπλα να ήταν, τότε θα τρυπούσε μια κεντρική αρτηρία, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία του ασθενούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο Bruno Coutinho παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:
Κομμάτι γυαλιού «σφηνώθηκε» στο κεφάλι της, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012, 17:35
Βέργα ψαροτούφεκου καρφώθηκε στο κεφάλι 16χρονου, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012, 04:44

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης