Η United Airlines Holdings Inc ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώνει έγκαιρα τους επιβάτες της για το αν αναμένεται η πτήση τους να «βρίσκεται κοντά στην πλήρη κάλυψη των θέσεων» επιτρέποντάς τους να κλείσουν μία θέση σε άλλη πτήση ή να τους πιστωθεί το ποσό του εισιτηρίου τους για μελλοντική ταξιδιωτική χρήση.

Η νέα πολιτική της αεροπορικής εταιρείας θα τεθεί σε ισχύ μέχρι την 30ή Ιουνίου, ενώ θα εφαρμόζεται και στην πύλη του αεροδρομίου, στην περίπτωση που ποσοστό μεγαλύτερο του 70% των επιβατών μιας πτήσης έχουν περάσει από τη διαδικασία ελέγχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο αναρτήθηκε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μία πτήση της United, κατά την οποία είχαν καλυφθεί όλες οι θέσεις του αεροσκάφους, ενώ στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκε η εφαρμογή της νέας πολιτικής.

Η United δήλωσε ότι το 85% των πτήσεών της έχουν πληρότητα μικρότερη του 50%, αλλά με δεδομένη τη δραστική περικοπή του πτητικού προγράμματος εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού «υπάρχει ένας μικρός αριθμός πτήσεων, στις οποίες οι πελάτες μας βρίσκουν τα αεροπλάνα περισσότερο γεμάτα απ’ ό,τι αναμένουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης