Σοκάρει η ομολογία του Τούρκου ποδοσφαιριστή, Τζεβχέρ Τοκτάς, ότι σκότωσε το γιο του, ηλικίας 5 ετών, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν λόγω κορωνοϊού.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος που σκότωσε τον γιο του είναι γιατί δεν τον αγαπούσε. «Έβαλα το μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα, και το πίεσα για 15 λεπτά χωρίς να σταματήσω. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, έβγαλα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα. Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί, δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα» ομολόγησε ο ίδιος, ο οποίος συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 5χρονος Κασίμ είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο της Προύσας με υψηλό πυρετό και είχε τεθεί σε καραντίνα με τον πατέρα του. Την ίδια μέρα μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Δύο ώρες μετά τη νοσηλεία του, ήταν νεκρός. Ο πατέρας του, που τον δολοφόνησε, 11 μέρες μετά ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημα που διέπραξε. Ανέφερε μάλιστα πως δεν αντιμετωπίζει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης