Εξοργισμένο είναι το πριγκιπικό ζεύγος με την Daily Mail σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που η δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισε να προβεί σε μία ασυνήθιστη κίνηση που δεν είναι άλλη από το να καταθέσει μήνυση.  Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας που παρουσιάζει μια χειρόγραφη επιστολή την οποία είχε στείλει η Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της. 

«Ο βαθύτερος φόβος μου είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος στράφηκε κατά της εφημερίδας επισημαίνοντας πως δεν θα επιτρέψει να συμβεί στη σύζυγό του ό,τι συνέβη και στη μητέρα του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξηγώντας πως σέβεται τη σημασία της αντικειμενικής και αληθινής δημοσιογραφίας, ο Χάρι κατηγορεί μερίδα του Τύπου ότι «κάνουν καμπάνιες εναντίον ατόμων χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες».

«Η ανελέητη καμπάνια κλιμακώθηκε τον τελευταίο χρόνο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ενώ μεγαλώνει τον νεογέννητο γιο μας» επεσήμανε, ενώ συνέκρινε την αντιμετώπιση που έχει η σύζυγός του από τα ΜΜΕ με την κατάσταση την οποία βίωνε η Νταϊάνα. 

«Ο βαθύτερος φόβος μου είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται. Έρχεται μια στιγμή που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αντιδράσεις σε αυτήν τη συμπεριφορά, γιατί καταστρέφει ανθρώπους και καταστρέφει ζωές. Για να το πω απλά, είναι bullying, που φοβίζει και φιμώνει τους ανθρώπους. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν μπορούμε, και δεν θα το κάνουμε, να πιστέψουμε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει λογοδοσία για αυτό» σημείωσε και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω δει τι συμβαίνει όταν κάποιος που αγαπώ εμπορευματοποιείται στο σημείο που πλέον δεν τους αντιμετωπίζουν ούτε τους βλέπουν σαν πραγματικούς ανθρώπους. Έχασα τη μητέρα μου, τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων».

Η Μέγκαν Μαρκλ από τη μεριά της ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες στο ανώτατο δικαστήριο για κατάχρηση προσωπικών πληροφοριών, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και παραβίαση του κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης