To δικό τους μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και της σημασίας της τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό στέλνουν οι 27 ηγέτες της ΕΕ μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Οι  ηγέτες των κρατών – μελών στέλνουν τις ευχές τους και εφιστούν την προσοχή των πολιτών στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μαζί, με τα εμβόλια, θα προετοιμάσουμε το έδαφος για ένα ασφαλές, σίγουρο και επιτυχημένο 2021, τονίζει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του o Σαρλ Μισέλ.

Μητσοτάκης: Να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον

Να μετατρέψουμε το εμβόλιο σε αφετηρία μιας καλύτερης ζωής για όλους αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μήνυμά του προς τους πολίτες της ΕΕ στο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας United Against COVID-19.

«Τις φετινές γιορτές, ας κάνουμε πράξη τις ευχές μας για υγεία. Με την σκέψη σε όσους δοκιμάζονται, αλλά και όσους πολεμούν την πανδημία. Προστατεύοντας ο ένας τον άλλο. Και μετατρέποντας το εμβόλιο σε αφετηρία μιας καλύτερης ζωής για όλους», αναφέρει ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης