Παρά το γεγονός ότι στην ομιλία του ο εκπρόσωπος του Μουφτή των Τ/κ άφησε πολλά θετικά μηνύματα για ειρήνη και συμφιλίωση στο νησί, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.

Ο μουφτής των Τ/κ ανέφερε στην ομιλία του ότι σε αυτό το πανέμορφο νησί υπάρχουν δυο κοινότητες, οι οποίες μπορούν να μοιραστούν τα πάντα. «Βρίσκομαι σήμερα μαζί σας ως εκπρόσωπος του σεβασμιότατου μουφτή της ΤΔΒΚ. Και στις δυο πλευρές υπάρχουν ηγέτες που έχουν καλή καρδιά. Ο σεβασμιότατος μουφτής έχει καλή διάθεση για λύση και συμφιλίωση των δυο κοινοτήτων στην Κύπρο. Πιστεύω ότι και η στάση του Μακαριότατου στο Κυπριακό και στις συνομιλίες είναι σωστή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα, Τ/κ ακαδημαϊκός παρέδωσε στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας το κλειδί της Αμμοχώστου. «Δεν είναι δώρο. Είναι κάτι που δίδεται στον ιδιοκτήτη του» ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Διαβάστε επίσης Kατεχόμενη Αμμόχωστος: Επιτάφιος θρήνος στον Αγ. Γεώργιο Εξορινό, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014, 17:34

Πηγή: sigmalive

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης