Με μια σφαίρα στο κεφάλι εκτελείται ένας Ισραηλινός, ο οποίος κατηγορήθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ, σ’ ένα νέο video το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Ο Μουχάμαντ Σαΐντ Ισμαήλ Μουσάλαμ, ντυμένος με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή των αιχμαλώτων των τζιχαντιστών, παραδέχεται ότι στρατολογήθηκε και εκπαιδεύτηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ και ότι ο πατέρας του και ο μεγαλύτερος αδελφός του τον ενθάρρυναν να κατασκοπεύσει το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Στη συνέχεια, μεταφέρεται έξω από το δωμάτιο όπου τον κρατούσαν και οδηγείται σ’ ένα χωράφι. Εκεί εκτελείται από ένα παιδί. Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία τζιχαντιστής, που μιλά γαλλικά, λέει ότι το παιδί, το οποίο φορά στολή παραλλαγής, είναι ένα από «τα λιονταράκια του Χαλιφάτου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιωματούχοι των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας είπαν ότι είναι ενήμεροι για το βίντεο, που αναρτήθηκε σε λογαριασμούς του Twitter τους οποίους χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Χαλιφάτου, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης