Οι ταξιδιώτες μπορεί στο εγγύς μέλλον να έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη σε λιγότερο από… τρεις ώρες! Εμπνευστής της ταχύτατης αυτής πτήσης είναι ο Oscar Viñals, ο οποίος σχεδίασε ένα εντυπωσιακό υπερηχητικό τζετ που φτάνει σε ταχύτητα τα Mach 3 (περίπου 2.300 μίλια/ ώρα).

Το  Flash Falcon θα τροφοδοτείται από ενέργεια πυρηνικής σύντηξης και θα ταξιδεύει τρεις φορές πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχουΕάν το ριζοσπαστικό όραμά του γίνει πραγματικότητα, τα υπερηχητικά αεροσκάφη με την ονομασία «FF» Flash Falcon θα εκμηδενίσουν τις αποστάσεις στον πλανήτη και θα αποτελέσουν την υπέρτατη λύση για τις ανθρώπινες μετακινήσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διώροφο Flash Falcon, το σχήμα του οποίου θυμίζει πουλί (ή ακόμα και διαστημόπλοιο) θα είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος καθώς θα τροφοδοτείται από ενέργεια πυρηνικής σύντηξης.

Το FF θα έχει χωρητικότητα 250 επιβατών, οι οποίοι θα απολαμβάνουν άνετες καμπίνες, ενώ ταξιδεύει τρεις φορές πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου, είπε ο Viñals.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρήστος Καράμπελας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης