Έναν ιστότοπο που περιγράφει τη νέα τους ζωή και αποκαλύπτει το επόμενό τους βήμα, κυρίως στον εργασιακό τομέα, δημιούργησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν, μετά την ανακοίνωση ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα ως ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς επιθυμούν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. 

Η δημιουργία του ιστοτόπου, ονόματι sussexroyal.com, που ανήκει στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, δείχνει την ειλημμένη απόφαση να αλλάξουν πορεία στη ζωή τους και να βάλουν σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά τους σχέδια που σηματοδοτούν και τον νέο τρόπο ζωής, παρά την απογοήτευση της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο site, το ζεύγος εξηγεί ότι εκτός από τα επαγγελματικά τους σχέδια θα οργανώσουν και μία σειρά από φιλανθρωπικά πρότζεκτ, ενώ θα σταματήσουν να λαμβάνουν το ετήσιο κονδύλι που καταβάλλεται στο παλάτι από τους Βρετανούς πολίτες.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να εργάζονται και να κερδίζουν τα δικά τους χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα έχουν ως βάση τους το Ηνωμένο Βασίλειο, την αγροικία Φρόγκμορ, με την άδεια της βασίλισσας, ενώ τα έξοδα της προστασίας τους θα συνεχίσουν να τα πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι, αφού ανήκουν στα πρόσωπα που χρειάζονται διεθνή προστασία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης