Τη λύπη της για την αναβολή της επίσκεψής της στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού εξέφασε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν σε ανάρτησή της στην οποία μάλιστα καταλήγει γράφοντας τη λέξη «ευχαριστώ» στα ελληνικά.

«Θα ήθελα πολύ να πάω στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα, αλλά ο κορωνοϊός κάνει τα πράγματα δύσκολα. Είμαι τώρα σε απομόνωση. Λυπάμαι πολύ, και υπόσχομαι να επισκεφθώ την Ελλάδα μόλις το επιτρέψει η κατάσταση. Ευχαριστώ!», έγραψε η κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν αναρτώντας παράλληλα και ένα βίντεο στο οποίο ενημερώνει ότι ανυπομονούσε να συμμετάσχει στην τελετή για το βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να βρίσκομαι στην Ελλάδα την Τετάρτη και την Πέμπτη, πρώτα στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα», ανέφερε η πρόεδρος της Κομισιόν και συνέχιζε: «Τα πάντα ήταν έτοιμα, τα πάντα ήταν κανονισμένα και ανυπομονούσα να είμαι παρούσα στην τελετή για το βραβείο “Αυτοκράτειρα Θεοφανώ”. Αλλά ο κορωνοϊός κάνει τα πράγματα δύσκολα. Βρίσκομαι σε καραντίνα τώρα διότι την περασμένη εβδομάδα ήμουν σε συνάντηση με πρόσωπο που βρέθηκε θετικό στον COVID. Aυτός είναι και ο λόγος που τραβώ αυτό το βίντεο με το κινητό μου τηλέφωνο ενώ είμαι σε αυτοπεριορισμό. Δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Ελλάδα τώρα. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μειώσουμε τη διάδοση του ιού. Αλλά θα είμαι μαζί σας στη Θεσσαλονίκη για το βραβείο “Αυτοκράτειρα Θεοφανώ” μέσω βίντεο. Ανυπομονώ γι’ αυτό και υπόσχομαι να επισκεφθώ την Ελλάδα όταν τα πράγματα βελτιωθούν. Ευχαριστώ!».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης