Ένα αεροπορικό ταξίδι 18 ωρών για το… τίποτα έκανε μια άτυχη Γαλλίδα που, αφού το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε διέτρεξε 12.000 χιλιόμετρα, ξαναβρέθηκε στην αφετηρία της.

Η γυναίκα είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από το Πακιστάν αλλά την πήρε ο ύπνος, δεν αντιλήφθηκε ότι το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Παρίσι και κανείς δεν την ξύπνησε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω στη Λαχόρη. Η αεροπορική εταιρεία Pakistan International Airlines (PIA) ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει γιατί η κοιμισμένη γυναίκα παρέμεινε μέσα στο αεροπλάνο όταν εκείνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη Κριστίν Αχμέντ είχε ξεκινήσει το μεσημέρι της Τρίτης από τη Λαχόρη με τελικό προορισμό το Παρίσι μέσω Μιλάνου. Αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε κατά την άφιξη στη Γαλλία και όταν κατάλαβε τι συνέβη δεν ενημέρωσε τις αεροσυνοδούς για την ασυνήθιστη περιπέτειά της. Επιστρέφοντας στην. . . αφετηρία όμως έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας μετανάστευσης του Πακιστάν.

Η PIA φρόντισε να επιβιβάσει την Αχμέντ σε αεροσκάφος άλλης εταιρείας σήμερα, αφού η ίδια δεν θα πραγματοποιούσε πτήση για το Παρίσι. Ο εκπρόσωπός της, Σουλτάν Χάσαν, διευκρίνισε ότι η γυναίκα θα αναλάβει το κόστος του ταξιδιού αφού «είναι ευθύνη του επιβάτη να κατέβει από το αεροπλάνο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης