Κατολισθήσεις, υπερχειλίσεις και πλημμύρες σε πολλές περιοχές της Φλόριντα έχει αφήσει πίσω του ο τυφώνας «Hermine», με έναν τουλάχιστον νεκρό στην Κομητεία Μάριον.

Αξιωματούχοι έκτακτης ανάγκης της «Marion County» επιβεβαίωσαν στο weather.com, ότι άνδρας (απροσδιόριστης ηλικίας) σκοτώθηκε από δέντρο που έπεσε πάνω σε μια σκηνή αστέγων περίπου στις δύο το πρωί (τοπική ώρα) την Παρασκευή. Ο άνθρωπος δεν έχει εντοπιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τυφώνας «Hermine» που έχει εξασθενίσει κι έχει μετατραπεί σε τροπική καταιγίδα προκάλεσε σοβαρές ζημιές κατά μήκος της ακτής του «Taylor County» στη Φλόριντα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα «Perry» αλλά και στην Καρολίνα.

Περισσότεροι από 226.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα στη Φλόριντα την Παρασκευή, την ώρα που ο τυφώνας «Hermine» έκανε την εμφάνισή του στην ξηρά.

Από τις έντονες βροχοπτώσεις που δημιούργησαν πλημμύρες, περισσότερα προβλήματα αντιμετώπισε η περιοχή «Pasco County» στην οποία διεσώθηκαν τουλάχιστον 18 άτομα, σύμφωνα με ανακοίνωση της WFLA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατολισθήσεις, αποκλεισμοί δρόμων και πλημμύρες είναι το σκηνικό και στο «Franklin County» ενώ στο νησί του Αγίου Γεωργίου, τουλάχιστον δύο σπίτια έχουν καταστραφεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης