Στα χέρια μεγιστάνα πέρασε το περιοδικό «Time»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018, 09:45
Στα χέρια μεγιστάνα πέρασε το περιοδικό «Time»
Άλλαξε χέρια το ιστορικό αμερικανικό περιοδικό «Time» και από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία ενός πάμπλουτου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τη «Wall Street Journal», ο ιστορικός τίτλος αγοράστηκε από τον Μαρκ Μπίνιοφ, επικεφαλής της «Salesforce», και τη σύζυγό του έναντι 190 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο επικεφαλής του «Time» ενημέρωσε με τη σειρά του το προσωπικό του περιοδικού και τόνισε ότι «η συγκεκριμένη επένδυση είναι ''οικογενειακή'', από τα προσωπικά χρήματα του Μπίνιοφ, και δεν σχετίζεται με τη Salesforce».

H συμφωνία για αυτήν την εξαιρετικά σημαντική αγοραπωλησία αναμένεται να κλείσει τις επόμενες 30 ημέρες, όταν θα ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.

Ο νέος ιδιοκτήτης του «Time» ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος για την επένδυσή του: «Όλοι ξέρουν ότι το Time είναι ένας θησαυρός της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Έχουμε βαθύ σεβασμό για τον οργανισμό αυτόν και είναι τιμή μας που τον έχουμε πλέον στο επενδυτικό μας χαρτοφυλάκιο» τόνισε ο Μπίνιοφ.Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018, 11:16