Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στη Σουηδία για τη σύλληψη ενός αγνώστου, ο οποίος λήστεψε αναίσθητο άνδρα που βρισκόταν πεσμένος στις ράγες του τρένου σε σιδηροδρομικό σταθμό της πρωτεύουσας Στοκχόλμης.

Οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης προκαλούν σοκ και έχουν κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ασυνείδητος δράστης φροντίζει αρχικά να μην ενημερώσει τον υπεύθυνο ασφαλείας του σταθμού για την πτώση του άνδρα στις ράγες του τρένου και στη συνέχεια, αφού τον πλησιάζει προσεκτικά (προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός), κατεβαίνει με γρήγορες κινήσεις από την αποβάθρα και… ληστεύει τον άτυχο άνδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμη…

Έχοντας πάρει το πορτοφόλι, αρχίζει να απομακρύνεται από το σημείο και, παρόλο που περνά δίπλα από τον φρουρό του σταθμού, δεν τον ενημερώνει, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα διερχόμενη αμαξοστοιχία να… περάσει πάνω από τον αναίσθητο άνδρα!

Όπως μετέδωσε το Associated Press, ο 38χρονος Johnny μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, έχασε το αριστερό του πόδι. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν ο άτυχος άνδρας επέστρεφε σπίτι του ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση.

Δείτε το video…

Διαβάστε επίσης:
Βοστώνη: Μητέρα και γιος έπεσαν στις ράγες του μετρό, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012, 19:03

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης