Σοκ προκαλούν οι εικόνες από βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και δείχνει δύο γυναίκες να εξαπολύουν μια βίαιη επίθεση σε έναν άστεγο στην παραλία Βένις του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο νεαρός άνδρας τούς έπιασε το στήθος και γι΄ αυτό του επιτέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άγνωστος άνδρας κατηγορείται από τους περίοικους ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με το επίμαχο βίντεο, οι δύο γυναίκες γρονθοκοπούν, τραβάνε τα μαλλιά του άστεγου και του ρίχνουν κλοτσιές στην πλάτη, ενώ οι περαστικοί δεν δίνουν καμία σημασία στο περιστατικό. Με τη σειρά του, ο άνδρας κάθεται στο έδαφος ανήμπορος να αντιδράσει και δύο γυναίκες συνεχίζουν την επίθεσή τους.

Πάντως, όπως αναφέρει το Fox News, από τα τέλη Μαΐου στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις ειδικά στους αστέγους που έχουν κατακλύσει την παραλία Βένις στήνοντας αυτοσχέδιες σκηνές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης προσπαθεί να περιορίσει τα προβλήματα που ενσκήπτουν, μεταφέροντας δεκάδες άστεγους σε κλειστούς χώρους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης