Νεκρό δίπλα στο πτώμα της μητέρας του, την οποία προηγουμένως είχε πυροβολήσει και σκοτώσει ο ίδιος, βρήκαν οι αστυνομικές αρχές τον μακελάρη Τομπίας Ρ., που έπνιξε στο αίμα τη μικρή πόλη Χανάου της Γερμανίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλούνται τα διεθνή μέσα η αστυνομία τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμά του, και δίπλα του νεκρή τη μητέρα του, 72 ετών, την οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε ο ίδιος πυροβολήσει προηγουμένως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Michael Malkmus, εκπρόσωπος της αστυνομικής δύναμης στο νοτιοανατολικό τμήμα της Έσσης, δήλωσε ότι οι ντόπιοι βοήθησαν την αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη αφού είδαν το αυτοκίνητό του να είναι σταθμευμένο έξω από το συγκρότημα όπου διέμενε στην περιοχή Κεσελστάντ του Χανάου. «Βρήκαμε το διαμέρισμα μετά από κλήσεις από άτομα που είχαν δει ένα όχημα. Αναγνωρίσαμε την πινακίδα του και το ταιριάξαμε στο διαμέρισμά του. Σφραγίσαμε την περιοχή και στη συνέχεια μπήκαμε στο σπίτι» είπε, σύμφωνα με τον Guardian.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη νεκρό στο σπίτι του, δίπλα στο πτώμα της μητέρας του, επιβεβαιώνει και η Deutsche Welle.

Η αστυνομία επίσης επιβεβαίωσε πως ο δράστης κατείχε άδεια κυνηγιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Guardian, Deutsche Welle

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης