Στο… μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση για βιαιοπραγία, καθώς φέρεται να απώθησε βίαια δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του υποψήφιου για το προεδρικό χρίσμα με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι άρπαξε τη ρεπόρτερ του Breitbart Μισέλ Φιλντς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Φλόριντα, στις 8 Μαρτίου. Ο Λεβαντόφκσι συνελήφθη και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες του χώρου όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Στα πλάνα, ο κατηγορούμενος φαίνεται να πιάνει βίαια από το μπράτσο τη ρεπόρτερ, η οποία υποστήριξε πως με αυτήν του την ενέργεια «παραλίγο να τη ρίξει στο έδαφος». Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πάντως, στάθηκε στο πλευρό του, ξεκαθαρίζοντας ότι θα τον διατηρήσει στο επιτελείο του. Ειδικότερα, τον υπερασπίστηκε, γράφοντας στο Twitter ότι «είδε τα πλάνα, δεν υπάρχει τίποτα», επισημαίνοντας στη συνέχεια σε συνέντευξή του ότι είναι πιθανό ο συνεργάτης του να προσπαθούσε να τον προστατεύσει. Όπως διευκρίνισε, στο video φαίνεται η δημοσιογράφος να κρατάει ένα στυλό, το οποίο είναι πιθανό ο Λεβαντόφσκι να νόμιζε ότι πρόκειται για… όπλο.

 

Διαβάστε επίσης:
Εκλογές και Τραμπ… ουκισμοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης