Ένα περιστατικό διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα τριάθλου που έλαβε χώρα στο Μεξικό στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής Τζόναθαν Μπράουνλι 700 μέτρα πριν το τερματισμό, και ενώ βρισκόταν σε τροχιά μεταλλίου, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του. Αμέσως προσέτρεξε σε βοήθειά, ο αδερφός του Άλιστερ, που επίσης είναι πρωταθλητής τριάθλου και συμμετείχε στον συγκεκριμένο αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο Άλιστερ έκανε το αυτονόητο και σήκωσε τον αδερφό του. Η συνέχεια όμως ήταν συναρπαστική και ανάγκασε τους θεατές να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα καθώς ο Άλιστερ πήρε στα χέρια του τον αδερφό του και τον οδήγησε μέχρι την γραμμή του τερματισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το απόσπασμα:

Τα δύο αδέρφια, που στους Ολυμπιακούς του Ρίο κατέκτησαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντιστοίχως, κατάφεραν να τερματίσουν στη δεύτερη και τη τρίτη θέση
Έτσι τα δύο αδέρφια, που στους Ολυμπιακούς του Ρίο κατέκτησαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντιστοίχως, κατάφεραν να τερματίσουν στη δεύτερη και τη τρίτη θέση.

Τελικά ο Τζόναθαν πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση τόσο του συγκεκριμένου αγώνα όσο και της γενικής κατάταξης, καθώς η ένσταση της Ισπανικής ομοσπονδίας-που είχε έννομο συμφέρον- δεν έγινε δεκτή.

«Ήταν μια αναμενόμενη ανθρώπινη αντίδραση προς τον αδερφό μου. Αλλά το ίδιο θα έκανα για τον καθένα καθώς η απειλή του θανάτου δεν ήταν πολύ μακριά» ανέφερε ο Άλιστερ, δείχνοντας έτσι πόσο σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος είναι.

Πηγή: dailymail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης