Αναστάτωση προκλήθηκε στη Νέα Υόρκη, με την Αστυνομία να καλεί τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή γύρω από την Times Square, καθώς υπάρχουν αναφορές για βόμβα στο σημείο.

«Λόγω αστυνομικής έρευνας, αποφύγετε την περιοχή West 45 Street έως 47 Street στο Μπρόντγουεη έως την 7η Λεωφόρο στο Μανχάταν. Θα ακολουθήσει ενημέρωση» αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός του NYPD News στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μέρος της Times Square εκκενώθηκε, αφού ένα ύποπτο αντικείμενο «εκσφενδονίστηκε» προς τους πολίτες στην πλατεία Father Duffy.

Όπως σχολίασαν οι Αρχές στο NBC New York το ύποπτο αντικείμενο μπορεί να είναι ένα ακίνδυνο κουτί μπισκότων, αλλά λαμβάνονται επιπλέον προφυλάξεις, καθώς νωρίτερα υπήρξε απειλή για βόμβα κοντά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, που ήδη διερευνάται.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατόπιν έρευνας που διεξήγαγαν οι Αρχές, το ύποπτο πακέτο  χαρακτηρίστηκε «καθαρό», ενώ οι δρόμοι που είχαν κλείσει θα ανοίξουν και πάλι για τους πολίτες αφού η αστυνομία αποφάσισε ότι η απειλή είναι αβάσιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης