Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίσσονται στο βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας σε εστιατόριο του Παρισιού, που δέχτηκε την επίθεση ενός εκ των τρομοκρατών, ο οποίος φαίνεται να πυροβολεί εν ψυχρώ για να εκτελέσει ανθρώπους, χωρίς να έχει τον παραμικρό δισταγμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δράστης της επίθεσης πιστεύεται ότι είναι ο 26χρονος Σαλάχ Αμπντεσλάμ, γεννημένος στο ΒέλγιοΣτο υλικό, που δημοσίευσε η «Daily Mail», καταγράφεται και η συγκλονιστική στιγμή κατά την οποία ο δολοφόνος-τρομοκράτης σημαδεύει με το όπλο του το κεφάλι μιας γυναίκας που βρίσκεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο.

Το όπλο παθαίνει εμπλοκή και η γυναίκα καταφέρνει εκείνη τη στιγμή να ξεφύγει και να σώσει τη ζωή της. Πηγές της γαλλικής αστυνομίας δήλωσαν ότι «πρέπει να πρόκειται για τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, άλλη γυναίκα που έχει τραυματιστεί στο χέρι τρέχει να καλυφθεί πίσω από τον πάγκο του εστιατορίου, όπου την αγκαλιάζει μια από τις εργαζόμενες του καταστήματος, προσπαθώντας να τη βοηθήσει.

Δράστης της επίθεσης πιστεύεται ότι είναι ο 26χρονος Σαλάχ Αμπντεσλάμ, γεννημένος στο Βέλγιο. Ο ίδιος διέφυγε με ένα μαύρο Seat Leon, το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο και γεμάτο καλάσνικοφ την Κυριακή στο προάστιο Μοντρέιγ του Παρισιού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται στην ίδια επίθεση να πήρε μέρος και δεύτερος τρομοκράτης, ο οποίος διαφεύγει.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης