Τρίτη βαλίτσα εντόπισαν έπειτα από πολλές εβδομάδες ερευνών για την υπόθεση του serial killer τα κλιμάκια της αστυνομίας και δύτες στην Κύπρο.

To νέο εύρημα εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 11.00 στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαλίτσα βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη, κοντά στο παλιό μεταλλείο, ενώ σε αυτή εικάζεται ότι υπάρχει το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, η οποία έπεσε θύμα του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Η τρίτη βαλίτσα ανασύρεται αυτήν την ώρα, ενώ στο σημείο μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέραν του κ. Τράγκολα, στη λίμνη αναμένονται και ανακριτές του ΤΑΕ, καθώς και ιατροδικαστές.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 ετών από τη Ρουμανία, και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μετά και τον εντοπισμό του έκτου θύματος του 35χρονου (είχαν προηγηθεί οι Mary Rose, Arian Palanas, Livia Florentina Bunea, Elena Natalia Bunea και Kahda Anu), η προσοχή πλέον στρέφεται στον εντοπισμό της βαλίτσας με το πτώμα της 6χρονης Sierra, την οποία ο δράστης ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Σε ό,τι αφορά στις έρευνες στη λίμνη Μεμί για τον εντοπισμό του πτώματος της 6χρονης, θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε στόχους που οριοθετήθηκαν με τη ρομποτική κάμερα.

Με πληροφορίες από politis.com.cy και philenews.com

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης