Σάλος έχει προκληθεί στην Κίνα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει μία γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται σε καναπέδες και κρεβάτια σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας ΙΚΕΑ στην Κίνα.

Στο βίντεο, το οποίο έχει «κατέβει» από τις περισσότερες πλατφόρμες των κινεζικών social media, φαίνεται μια ημίγυμνη γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται ενώ δίπλα της περνούν έκπληκτοι πελάτες του καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το περιστατικό η ΙΚΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Δηλώνουμε ξεκάθαρα αντίθετοι και καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές, ενώ προχωρήσαμε άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής στην οποία βρίσκεται το επίμαχο κατάστημα».

Στην ίδια ανακοίνωση παρέχονται διαβεβαιώσεις ότι «θα ληφθούν ακόμα πιο προσεκτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής» καλώντας τους καταναλωτές «να κάνουν βόλτα στα καταστήματα με πολιτισμένο τρόπο».
 

Η ταυτότητα της γυναίκας που προκάλεσε το σκάνδαλο παραμένει άγνωστη, ενώ Κινέζοι χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι το κατάστημα βρίσκεται στην επαρχία Γκουαντόνγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι, μάλιστα, διευκρινίζουν ότι το βίντεο έχει καταγραφεί πριν από την κρίση με τον κορωνοϊό, καθώς οι περισσότεροι από όσους εμφανίζονται σε αυτό δεν φορούν μάσκες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης