Λίγες ώρες μετά την αναγκαστική παραίτησή του από την προεδρία της Βολιβίας λόγω των συνεχόμενων ταραχών στο εσωτερικό της χώρας, ο Έβο Μοράλες… δέχτηκε πρόταση για τη θέση παρουσιαστή στην ισπανική υπηρεσία του RT.

Όπως έγραψε στην εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων Telegram, η διευθύντρια σύνταξης του ρωσικού, διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου Russia Today, Μαργκαρίτα Σιμονιάν, «προτείνω στον Μοράλες μια συναρπαστική δουλειά παρουσιαστή» στην ισπανική υπηρεσία του RT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρηματοδοτούμενο από το ρωσικό κράτος, το τηλεοπτικό δίκτυο διαθέτει υπηρεσίες στα ρωσικά, στα αγγλικά, στα αραβικά, στα ισπανικά, στα γαλλικά και στα γερμανικά.

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ θεωρούν ότι το RT είναι ένα μέσο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης της Μόσχας, κάτι που το τηλεοπτικό δίκτυο αρνείται, εξηγώντας ότι είναι μια ανεξάρτητη φωνή απέναντι στην κυριαρχία των δυτικών Μέσων.

Η Σιμονιάν υπογράμμισε ότι ο Μοράλες δεν θα είναι ο πρώτος πρώην ηγέτης κράτους που εντάσσεται στο δυναμικό του, καθώς ο πρώην πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα ήδη παρουσιάζει μια εκπομπή στην ισπανική υπηρεσία του RT εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν παραπονιέται» διαβεβαίωσε η Σιμονιάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης