Στις 17 Απριλίου θα ξεκινήσει η προβολή των εκπομπών διαλόγου με παρουσιαστή τον ιδρυτή του ιστοτόπου «WikiLeaks», Julian Assange. Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «The World Tomorrow» και θα μεταδίδεται από το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Russia Today».

Ο ιδρυτής των «Wikileaks» παραμένει στη Βρετανία προσπαθώντας να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία όπου κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή του, το τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι δε θα δημοσιοποιήσει τον κατάλογο των καλεσμένων του πριν από την προβολή της εκπομπής, προβλέποντας πως το περιεχόμενο της πρώτης συνέντευξης θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

«Δε θέλουμε να χαλάσουμε το μυστήριο, αποκαλύπτοντας το όνομα του πρώτου καλεσμένου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο συγκεκριμένος καλεσμένος και η συνέντευξη θα προκαλέσει αντιδράσεις», επισημαίνεται.

Από την πλευρά του ο Julian Assange ανέφερε ότι στην εκπομπή του «θα προσκαλεί ανθρώπους στους οποίους η τηλεόραση απλά δεν θα έδινε ποτέ την ευκαιρία να μιλήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δίκαιο να ειπωθεί ότι στην πλειοψηφία τους όσων μου είπαν δε θα λέγονταν ποτέ σε κάποιο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο», τόνισε.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης