Συγχαρητήρια επιστολή από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν παρέδωσε σήμερα Πέμπτη στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο Στανισλάβ Οσάτσι, με την ευκαιρία της αυριανής επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος Πούτιν διαβεβαιώνει ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη για την επίτευξη μιας συνολικής, δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό. Λύση η οποία, όπως αναφέρει, θα συμβάλει στην ενίσχυση της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περαιτέρω, ο κ. Πούτιν επισημαίνει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών εδράζονται διαχρονικά στη φιλία και στον αλληλοσεβασμό, ενώ εκφράζει την πεποίθηση ότι η υφιστάμενη εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου θα αναπτυχθεί σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος προς όφελος των λαών των δύο χωρών.

Τέλος, ο Ρώσος Πρόεδρος εκφράζει την ιδιαίτερη του εκτίμηση προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την προσωπική του συμβολή στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ενώ εύχεται στον κυπριακό λαό συνεχή πρόοδο και ευημερία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης