Στη νέα κανονικότητα προσαρμόζονται και οι οίκοι ανοχής στην Ελβετία, όπου πλέον μπαίνουν όροι και κανόνες για να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Μάλιστα αυτοί οι νέοι κανόνες δεν περιορίζονται μόνο στο υγειονομικό κομμάτι προστασίας εργαζομένων και πελατών, αλλά προχωρούν έως τις «υπηρεσίες» που παρέχονται μέσα στο οίκο ανοχής, διαχωρίζοντας ακόμα και τις στάσεις του σεξ σε ασφαλείς και μη ασφαλείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η ένωση της σεξουαλικής βιομηχανίας της Ελβετίας, που έχει καταρτίσει έναν κατάλογο με τους νέους κανονισμούς, θεωρεί ασφαλείς δύο στάσεις στο σεξ την «doggy style» και την «reverse cowgirl».

Συγκεκριμένα η πρώτη είναι η «στάση του σκύλου» με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα πόδια της και τον άντρα να βρίσκεται από πίσω της και δεύτερη είναι η «ανάποδη καουμπόισσα» με τον άνδρα να ξαπλώνει ανάσκελα και τη γυναίκα να κάθεται από πάνω του όμως εκείνος κοιτάζει την πλάτη αντί για το στήθος της.

Οι δύο αυτές στάσεις θεωρούνται ασφαλείς γιατί υπάρχει απόσταση μεταξύ των σεξουαλικών συντρόφων και έτσι μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19 μέσω σταγονιδίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υγειονομική προστασία στους οίκους ανοχής

Τα υπόλοιπα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων στους οίκους ανοχής περιλαμβάνουν τον εξαερισμό του χώρου για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά από κάθε πελάτη και το πλύσιμο των σεντονιών και των πετσετών στους 60 βαθμούς Κελσίου κάθε φορά.

Συνιστάται επίσης στους εργαζόμενους να φορούν γάντια ενώ προφυλακτικά και απολυμαντικά θα προσφέρονται στους πελάτες.

Κάθε επίσκεψη πρέπει να διαρκεί μέχρι 15 λεπτά.

Τέλος, συνιστάται στους εργαζομένους να μην αγγίζουν τα προσωπικά αντικείμενα των πελατών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης