Μία πρώην καθηγήτρια από την πόλη Plymouth της Πενσυλβάνια, που είχε σεξουαλικές σχέσεις με τέσσερις μαθητές της, μίλησε σχετικά με την υπόθεση σε τηλεοπτική συνέντευξή της το Σαββατοκύριακο. Η 32χρονη δήλωσε: «Χαίρομαι που με έπιασαν. Έκανα κάτι που ήξερα ότι είναι λάθος. Έσφαλα».

Η πρώην καθηγήτρια του σχολείου Wyoming Valley West High School, δήλωσε ένοχη τον περασμένο μήνα για παράνομες σεξουαλικές επαφές και διαφθορά ανηλίκων με συζητήσεις «αποκλειστικά σεξουαλικού περιεχομένου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lauren Cooper δήλωσε ότι την οδήγησε στα εγκλήματά της η ανάγκη της για προσοχή, μετά την κατάρρευση του γάμου της.

Μιλώντας για τον 18χρονο με τον οποίο είχε έρθει αρκετές φορές σε σεξουαλική επαφή, δήλωσε: «Ήταν πάρα πολύ… πειστικός, στο να με κάνει να νιώθω καλά για τον εαυτό μου. Δεν ήταν τόσο ότι χρειαζόμουν τη σωματική επαφή. Ήθελα απλά να μπορώ να αλληλεπιδράσω με κάποιον που θα με έκανε να νιώθω ότι αξίζω κάτι».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος της 32χρονης υποστήριξε ότι η γυναίκα πάσχει από σοβαρά συναισθηματικά προβλήματα. Όπως δήλωσε: «Έχει διαγνωσθεί με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ανεπάρκειας. Είναι μία νέα και όμορφη κοπέλα, και δείχνει ότι θα έπρεπε να έχει αυτοπεποίθηση. Η έλλειψη αυτοεκτίμησης, όμως, την βασανίζει όλη της τη ζωή, και βρήκε παρηγοριά σε κάποια άτομα που της έδιναν προσοχή, όσο λανθασμένη και να ήταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης